Wat kost een kunstgebit bij Praktijk Hagen in Krimpen aan den IJssel, Rotterdam of Schoonhoven?

Neem contact op voor een offerte op maat

U wilt graag een partiële prothese (plaatje en frame), immediaatprothese, kunstgebit, klikgebit op implantaten, aanpassingen of reparatie. Hoe zat het ook alweer met de verzekering? Wordt een tandprothetische behandeling vergoed door de basisverzekering of alleen door de aanvullende tandartsverzekering? Wij begrijpen dat u deze zaken niet allemaal op een rijtje hebt. Daarom vindt u hieronder een handig overzicht van de kosten en vergoedingen. 


PrijsLIJST 2019

Hieronder vindt u een lijst van prestaties, codes en tarieven vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. 


De prijslijst geldt van 1 januari t/m 31 december 2019. Deze tarieven gelden voor iedereen. Als uw zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten met onze praktijk kunnen andere tarieven gelden.


Wegens grote variatie in materiaal- en/of techniekkosten per patiënt maken deze geen onderdeel uit van de vastgestelde standaardprijs van de prestatie, maar worden deze apart in rekening gebracht. De betreffende prestaties zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

De rekening is samengesteld uit de diverse verrichtingen die tijdens uw bezoek hebben plaats gevonden. Elke verrichting is voorzien van een universele code, die een vereenvoudiging vormt t.o.v. het oude systeem. Het aan de code gekoppelde bedrag verschilt van praktijk tot praktijk. Deze prijzenlijst betreft de zogenaamde standaardprijslijst. Alle prijzen zijn onder voorbehoud, aan verandering onderhevig en men kan hier geen rechten aan ontlenen. De individuele toepassing van de tarieven per individu en mond kan afwijken. U mag ons altijd om een begroting vragen zodat u goed inzicht heeft in de eventuele kosten die u mag verwachten.

1) Bovenstaande informatie is ontleend aan de officiële tariefbeschikking van de Nederlandse Zorgautoriteit, deze is altijd leidend. Tandprothetische Praktijk ''Hagen'' BV is niet aansprakelijk voor fouten in de gegevens of voor schade die het gevolg is van, of samenhangt met het gebruik van de gegevens.

Tandprothetische Praktijk Hagen B.V.


KvK: 24163743

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden

Adresgegevens

Locatie Krimpen a/d IJssel:
Burg. Aalberslaan 43

2922 BC Krimpen a/d IJssel


Locatie Rotterdam:
Zwart Jansstraat 122A
3035AX Rotterdam

Locatie Schoonhoven:

Momenteel nog in aanbouw

Lopikerstraat 58

2871 BZ Schoonhoven

Contactgegevens

Locatie Krimpen

 0180 - 55 04 31

Locatie Rotterdam 

 010 - 466 66 03

 info@tpphagen.nl